Дши Cши Cши д C C Cшиши Cшишиши Cшиши C

Vandaag de dag is de wereld van de mode-industrie vol met succesvolle merken en getalenteerde ontwerpers die niet alleen de liefde van fans hebben verdiend, maar ook de populariteit van de wereld. Elk bedrijf heeft zijn eigen verbazingwekkende verhaal en sommige hebben zelfs zeer interessante namen. Bijvoorbeeld het merknummer 21, waarvan de oprichter de beroemde Italiaanse ontwerper Alessandro Del Aqua is. Hij is niet alleen de maker van dit label, maar ook de ideologische inspirator van alle collecties.

Toen de vraag ontstond hoe hij zijn merk op de een of andere manier moest noemen, nam Alessandro niet de moeite en nam hij de datum van zijn geboorte. En zo was het, voor hem werd dit getal later gelukkig.

Nr. 21 is een vrij jong maar snel groeiend Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 2010. Het grootste verschil met andere merken is een bekwame combinatie van stijlen, benadrukt door sensuele lijnen, ongewone snit en heldere, soms opvallende kleuren. En ondanks het feit dat vrouwenlijnen verweven zijn met mannelijke motieven, zien alle outfits er toch esthetisch perfect uit. De getalenteerde couturier probeert niet alleen modieuze maar ook comfortabele kleding te maken die moderne vrouwen zou plezieren met hun schoonheid en veelzijdigheid.

Kleding # 21

In eerste instantie creëerde Alessandro seksuele jurken met een getailleerd silhouet, waar vrouwen enorm van hielden, maar ze konden alleen bij seculiere evenementen worden gedragen. Tegenwoordig zijn de collecties van het modehuis gevuld met vrij ruime producten en modellen van een te grote omvang . Elke outfit kan echter nog steeds de vrouwelijke vormen en aantrekkelijkheid van de eigenaar benadrukken.

Het is de echte vrouw die de muze is voor de ontwerper, nadat alle door hem gecreëerde outfits perfect passen in het dagelijks leven van zowel een moderne zakenvrouw als een sensueel meisje. Bovendien, in het nieuwe seizoen, is de eerste plaats vrouwelijkheid, gemak en zomergemak.

Schoenen №21

Met hun creaties vult Alessandro ze vakkundig aan met accessoires. De belangrijkste is bijvoorbeeld schoenen. Immers, van haar keuze hangt niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook een stemming af. Daarom geeft de ontwerper ze een speciale rol. Zeer populair zijn bijvoorbeeld Slip # 21. Dankzij de prachtige afwerking harmoniëren ze perfect met elke outfit. Ja, en het model zelf is vrij universeel en het is gelukt om verliefd te worden op veel vrouwen van de mode.

Met de aanpak van de heetste tijd van het jaar worden strandschoenen actueel. In dit geval is het de moeite waard aandacht te besteden aan de comfortabele slaps # 21, die verschillen in hun ongewone decor. Hij is het die het belangrijkste accent in dergelijke dagelijkse schoenen is. Het kan bijvoorbeeld een model zijn, in klassieke tonen, aangevuld met een trekkerzool en decoratief textielkoord dat is gevlochten in een dikke varkensstaart.