2013 Haarstijlen voor elke dag

De belangrijkste trend van dit seizoen in kapsels is de natuurlijkheid, waarin Hollywood chic wordt toegevoegd. Dit jaar geven stylisten de voorkeur aan het perfectioneren van klassieke beelden uit het verleden in overeenstemming met de huidige trend van onze tijd. Ook is het gebruik van heldere accessoires, die zelfs het meest bescheiden kapsel kunnen versieren, welkom.

Dankzij de modieuze weken in de modehoofdstad van de wereld kun je elke dag de belangrijkste trends voor vrouwenkapsels 2013 bepalen.

De meest populaire in de categorie alledaagse kapsels waren losse, steil haar in vrije vlucht. Iedereen weet dat lang haar perfect is gecombineerd met elk beeld, waardoor vrouwelijkheid en een speciale chic ontstaat.

Praktisch in alle collecties van beroemde ontwerpers zie je klassieke staarten gemaakt van glad haar. Een andere favoriete dagelijkse haarsnit was een vlecht. Haar gevarieerde variaties prikkelen gewoon de verbeelding, waardoor het beeld een verleidelijke elegantie krijgt, gecombineerd met kinderlijke naïviteit.

De relevantie is niet verloren en de lichte, zorgeloze hairdress-bundel, die perfect is voor zowel een picknick als een clubfeest. Over het algemeen winnen licht verwoest, natuurlijk haar en kapsels met een opzettelijk effect van nalatigheid dit jaar aan populariteit.

Als zakelijke haarstijlen in 2013 boden stylisten een perfect gekamd en gefixeerd op de achterkant van een bos uit de staart, evenals een "Griekse" styling. Stijlvol en comfortabel, ze zijn geweldig voor een bedrijfsimago en een echte zakenvrouw. Een ander idee voor een kantoor is een stel in de stijl van India, dat eenvoudig kan worden omgevormd tot een kapsel voor een feest door het te versieren met een helder accessoire.

Een onveranderlijke trend wordt ook beschouwd als lichte, romantische krullen die een leuk, marionettenbeeld creëren. Werkelijke asymmetrische en schuine pony werden ook voorgesteld door stylisten voor dit jaar.