Celine Dion in een interview: "Mijn overleden man is de enige man met wie ik kuste"

In januari 2017 zal er een jaar zijn na de dood van Celine Dion's man Rene Angelel. De man stierf na een lange strijd met een kankergezwel, maar voor Celine werd dit nieuws een schok. In haar toespraken en in de omgang met de pers, raakt de zanger vaak over dit onderwerp, maar tot nu toe heeft ze nog nooit zo openhartig gesproken over de liefde van de overledene.

Renee was de enige man in het leven van Celine

Na een concert in Las Vegas in een interview met het CBS-kanaal, vertelde Dion de journalist hoe ze die vreselijke momenten heeft overleefd:

"Misschien was het moeilijkste om hem elke dag te zien verdwijnen. Toen hij stierf, leek het alsof de grond onder mijn voeten wegliep. Het was erg moeilijk voor mij en de kinderen om zijn vertrek te overleven. Tot op zekere hoogte besefte ik dat alles, zijn kwelling voorbij was. Nu voelt hij zich goed, maar hij kan niets met zichzelf doen. Op dat moment besefte ik dat ik de meest geliefde, dierbare persoon had verloren. De enige man die in mijn leven was, en de enige die me kuste. '

De correspondent nam niet meteen de laatste woorden van de zanger en daarom ging Dion verder:

"Mijn overleden echtgenoot is de enige man die me kuste. Dit is een absolute waarheid. Hij was mijn soulmate, mijn partner in alles. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik en Renee één geheel van onze wereld zijn. Nu kan ik met 100% zekerheid zeggen dat mijn hart zo ver bezig is en zo zal het zijn totdat ik sterf. Hij leeft op Renee. Denk je niet dat er in mijn leven liefde is? Liefde voor kinderen, fans, collega's. Maar de liefde van een man zal waarschijnlijk niet verschijnen. De zangeres Sia heeft een compositie waarin wordt gezegd dat wanneer ze gaat slapen, ze haar gedachten met zichzelf opneemt. Nu doe ik hetzelfde. Renee gaat met mij naar bed, gaat samen op het podium, slentert door de straten, enz. "
Lees ook

Celine en Renee - liefde voor het leven

Veel fans waren verbaasd door het feit dat Celine in het leven slechts 1 man was, maar dit is niet verrassend. Het verhaal van hun dating leidt naar het verre 1980, toen de beginnende zanger Dion besloot om de beroemde manager Rene Angeliz zijn geluidsopname te sturen. In die tijd was Celine 12 en haar toekomstige echtgenoot 38. Jonge mensen begonnen pas 7 jaar later te daten en in 1994 legaliseerden ze hun relatie. In het huwelijk hadden Celine en Renee drie zonen - Renee Charles, die nu 16 is, en zes-jarige tweeling Nelson en Eddie.