Helen Mirren deelde haar geheimen over een mooie verschijning

De beroemde Britse actrice Helen Mirren, ondanks het feit dat ze 71 wordt per maand, ziet er goed uit. Veel mensen vragen zich af: "Hoe slaagt ze erin?". Om haar jeugdgeheim te onthullen, stemde Helen in met het tijdschrift Good Weekend.

Wijn, gebakken aardappelen en zon

Veel vrouwen die levende voorbeelden zijn van niet-schitterende schoonheid hebben veel manieren om er goed uit te zien. Veel mensen zeggen dat je goed moet eten, veel moet slapen en sporten. Bovendien hebben ze bijna altijd dure verjongende procedures en injecties in hun arsenaal. Maar de niet-vervelende schoonheid van Mirren is meer een uitzondering dan de regel, omdat ze heel andere normen hanteert. Dit is wat de Britse actrice Good Weekend heeft verteld:

"In tegenstelling tot veel van mijn leeftijdsgenoten, heb ik geen schoonheidsmodus. Ik herinner me echter altijd van matiging. Ik hou echt van zonnebaden. Ik begrijp dat het beter is om dit niet te doen, maar ik kan mezelf het plezier niet ontzeggen. Daarnaast hou ik ervan om goede wijn te drinken, ik eet graag gebakken aardappelen. Maar wat ik niet leuk vind, is naar de sportschool gaan. Ik kan daar niet en voor 2 maanden verschijnen, en dan nog steeds komen. Denk niet dat ik geen speciaal iemand ben, maar het leven is zo kort dat ik het alleen maar uit plezier wil uitgeven. '

Naast een buitengewone positie zei Mirren dat ze dol is op haar leeftijd:

"Weet je, ik ben helemaal niet bang voor ouder worden. Elk tijdperk is op zijn eigen manier interessant en in elk gevoel voel ik me geweldig. Dus ik wil bijvoorbeeld heel graag weten wat ik in 80 zal worden. Het is interessant om oud te worden omdat iedereen niet zo geobsedeerd is door seksuele normen en ik de hele tijd de titel van het geslachtsymbool niet hoef te rechtvaardigen. Natuurlijk is jeugd prima, maar ouderdom is niet zo vreselijk, zoals velen denken. "
Lees ook

Helen Mirren heeft Russische roots

De Engelse actrice werd geboren in 1945 en bij de geboorte kreeg ze de naam Elena Lidia Mironova. Zijn vader en zijn voorouders in zijn rij waren Russen, die na de revolutie naar het VK waren gevlucht. Moeder was een Engelse vrouw. Na verloop van tijd veranderde zijn vader zijn naam van Russisch in Engels, niet alleen voor hemzelf, maar ook voor zijn dochter. Helen onthoudt altijd de Russische wortels. In haar interviews heeft ze herhaaldelijk gezegd:

"Ik ben half Russisch. Ik zeg altijd dat de onderste helft Russisch is. '