Privorot op kaarsen

Een kaars is een symbool van leven, passie en toewijding . Privorot met kaarsen - zeer eenvoudig, maar tegelijkertijd een zeer effectieve manier. In verband, er zijn veel opties voor een liefdesbetovering met kaarsen! Als je problemen hebt met liefdesrelaties, dan is het het proberen waard.

Hier zijn een paar manieren om met een kaars te spellen:

 1. Liefdesbetovering op twee gedraaide kaarsen voor de liefde van haar man - neem twee kaarsen in de was, draai ze samen met een schroef en zeg:

  "Zoals de suites bij elkaar, deze kaarsen, dus we zullen retinues met je zijn ,

  Dan licht je voor het beeld op en zeg je:

  "Ik steek geen kaars aan, maar het hart en de ziel van een slaaf (de naam van mijn man) voor mij ontbranden, slaaf (de naam van de vrouw), voor altijd . "

  De kaarsen moeten negen keer worden verlicht.

 2. Privorot op kerkkaarsen voor de terugkeer van haar man - als je wordt weggegooid van een man of een geliefde, koop dan een kaars in de kerk, lees op woensdag de verlichting:
 3. "Als een dienaar van God (de Naam van de vrouw), werd zij in de kerk gedoopt onder de moeder van de Heer, met haar meter en met haar moeder. Moeder van de Allerheiligste Moeder van God, schenk mij vergiffenis vanwege de doop. Help me, alsjeblieft, draai mijn man naar mij. " Amen!

 4. Sterke privorot op kaarsen - deze spreuk voor de liefdesgeschiedenis van een geliefde is erg sterk. Privorot op het kerkhof en vervolgens kan deze spreuk in de regel niet worden geannuleerd.

Loop met een brandende kaars tussen de graven. Het vonnis lezen, totdat de kaars brandt.

'Ik kom groot naar de stad, hij is op het kerkhof. Er zijn hier botten. Ik loop langs de rij, kijk naar huizen, naar grafhuizen. De kruisen staan, de doden slapen. Zusters, sta op, broeders, word wakker, help mij, help mij, neem het hart van Gods dienaar (naam geliefde persoon). Neem weg, begraaf het voor alle mensen van de vrouwen, van de meisjes, van de gedoopten, de onheilige en onder water, van het donker en het licht, van het dunne en dikke, van de blauwe ogen, van de zwarte ogen, van de grijze ogen en van de groene ogen, zodat hij zich alleen maar verheugen en liep en vluchtte alleen naar mijn zijde. Iedereen haastte zich en gooide mijn wit op mijn handen, keek naar het mijne en dat zou ik zijn Het is zoeter dan honing van mei, zoeter dan de zon van rood. Jij houdt het vast en knoopt het vast aan het hek van het kerkhof, de ijzeren poorten, aan je kruisen, aan mijn zoom. ' Amen!

Probeer een plek te kiezen om te lezen zodat ze het niet meer begraven, zodat de overledene niet wordt gebracht. Bovendien kunt u in geen geval een geliefde drie dagen zien. Herhaal deze procedure na negen dagen als eerste. Ga na veertig dagen weer naar de begraafplaats en maak hetzelfde met de kaars.

Privorot op kaarsen - gevolgen

Ik wil u echter waarschuwen. Denk goed na over de kracht van je gevoelens voordat je besluit een liefdesbetovering uit te voeren. Omdat het kan gebeuren, zodat na een bepaalde tijd de persoon die gecharmeerd is voor jou, compleet oninteressant voor je zal worden, maar helaas zal het onmogelijk zijn om met zijn gevoelens om te gaan. Hoewel er heel wat verschillende overzichten van liefdespreuken zijn, maar om terug te keren wat eerder was, is veel moeilijker dan betoveren.