Megan Markle onthulde het geheim van wat je in de koelkast moet hebben om er goed uit te zien

De 35-jarige Canadese actrice Megan Markle, die velen kennen door te werken in de tv-serie 'Force Majeure', evenals de geliefde van de Britse prins Harry, ziet er altijd fantastisch uit. Over hoe ze slaagt, besloot de actrice haar fans te vertellen. In haar interview voor de Britse editie onthulde Markle het geheim van wat ze eet voor een goede vorm.

Megan Markle

5 producten in de Megan koelkast

Heel vaak is de Canadese actrice Mark te zien in een sportieve vorm en met een yogamat onder zijn arm. Het meisje, en de waarheid, is bijna elke dag bezig met dit soort sporten, maar het bleek dat niet alleen yoga haar figuur perfect maakt. Megan zei dat ze elke dag eet en dat in haar koelkast de producten op elk moment van de dag of nacht te vinden zijn:

"Ik ben dol op 5 compleet verschillende producten. Gebruik ze elke dag, ik voel me geweldig. Het eerste waar ik over wil zeggen is hummus. Bijna elke ochtend komt hij mijn ontbijt binnen. Loop niet achter hem en wortels. Ik eet het zowel in natura, dat wil zeggen, in een hap en geraspt in verschillende salades. Ik zal meteen een reservering maken, dat ik alleen wortels gebruik met verschillende plantaardige oliën. Geen mayonaise of andere hoogcalorische en vette sauzen, ik zeg het niet. Trouwens, mijn hond is ook dol op deze producten. Soms betrap ik mezelf erop dat we erg op elkaar lijken. Op de derde plaats heb ik een groene cocktail, die ik maak van verschillende kruiden. Ze kunnen heel anders zijn, maar de munt in de drank zal altijd aanwezig zijn. Het vierde product is amandelmelk. Ik stop het in cocktails, verschillende sauzen en drink gewoon. Ik hou van zijn geur en smaak. En het laatste product is chiazaad. Elke dag maak ik pudding van hen. Dit is een ongelooflijk lekker en gezond gerecht dat heel gemakkelijk kan worden gekookt. "
Megan Markle houdt van yoga

Daarna besloot Megan om een ​​beetje te vertellen over welk gerecht ze gasten ontmoet:

"Als ik een feestje of een etentje heb, dan zal ik op tafel zeker een gebakken kip hebben. Om de een of andere reden ben ik haar vanaf de kindertijd onverschillig. Een goed gekookte vogel is erg lekker en bovendien bederft hij de figuur niet, net als andere 'feestelijke' producten. "
Lees ook

Markle vertelde over zichzelf het onverwachte ding

Waarschijnlijk zijn veel fans van Markle eraan gewend dat ze een actrice is. Zoals bleek in een gesprek met de interviewer, was dit beroep niet altijd van haar. Vele jaren geleden, aan het begin van haar professionele carrière, werkte Megan als kalligraaf voor bruiloften en andere feestelijke evenementen. Dat is wat de vrouw hierover zei:

"Voor mij is kalligrafie altijd magie. Nu, in onze tijd van gadgets en internet, is het moeilijk voor te stellen dat iemand brieven met de hand schrijft. Maar in het gezin waar ik ben opgegroeid, was het schrijven van een wenskaart of een brief een heel gewone aangelegenheid. De mooiste boodschap die met de hand werd geschreven, en die ik van mijn vader ontving. Het wordt nog steeds bewaard in mijn huis in de doos. Het lijkt mij dat in het feit dat je een brief met de hand aan een geliefde geeft, er iets heel intiems is. Zie je, een persoon bracht zijn tijd door, om al deze letters op een stuk papier te drukken, en daarom een ​​stukje van zichzelf te plaatsen. "
Megan werkte als kalligraaf voor bruiloften