Chris Hemsworth stierf bijna in de Himalaya

De Australische acteur, de hoofdrolspeler in de films "Thor", bekende onlangs het tv-programma "With Jimmy Kimmel on the air" dat hij bijna stierf in de Himalaya. Dit probleem deed zich voor met Hemsworth, toen hij in februari 2016 zijn vrouw Elsa Pataki vergezelde op een reis naar Azië.

Chris slaagde er niet in de Himalaya te veroveren

De reis naar Tibet was gepland tijdens de opnames van de Spaanse uitzending over de reis, waarin Elsa de gastheer is. Om zaken met plezier te combineren, besloot de Australische acteur om zijn vrouw niet alleen op de grond te vergezellen, maar ook op het hoogtepunt om de Himalaya te veroveren. "Elsa was volledig ondergedompeld in het werk en ik vergezelde haar natuurlijk overal. Aanvankelijk was de beklimming meestal: we maakten stops om te wennen aan het gebrek aan zuurstof en om te acclimatiseren. Toen we echter tot een hoogte van 4000 meter boven zeeniveau klommen, begon ik plotseling te beseffen dat ik mijn verstand verloor. Bovendien was het vreselijk koud, bereikte de temperatuur min 30. Mijn vrouw was in orde en onze operators ook, maar ik kon deze situatie niet aan ... Mijn lichaam begon te bewegen is niet goed, het werd erg moeilijk voor mij om te ademen en ik werd overdreven gevoelig. Elsa lette hierop, rende naar me toe en riep om hulp. Exploitanten, bewakers en sommige toeristen kwamen aangelopen. Alles wat ik me nu herinner is hun uiterlijk. Het luidde: "We nemen het met spoed van de berg." Ze begonnen me te helpen en injecteerden me zodat de zuurstofgebrek ophield. Het was duidelijk dat een beetje meer, en iedereen zou hebben gezegd: "Farewell, Chris," de Australische acteur zei in zijn kleine interview.

Lees ook

Eerder was dit niet met Chris

Hemsworth en Pataki zijn een van die paren die veel gemeenschappelijke interesses hebben. Chris en Elsa treden op in films, houden van sport, beoefenen vechtsporten en yoga en reizen samen.

Hun reis door Azië begon met India, waar jonge mensen in de oceaan zwommen, fietsten en met hun kinderen wandelden. En toen gingen ze naar de Himalaya te veroveren. Aan het einde van het tv-programma zei Chris: "Ik heb heel complexe opnamen van de volgende" Tor ", en dan zijn er ook niet veel kleine. Ik kon me echter niet voorstellen dat de Himalaya zich niet aan mij zou overgeven. In mijn leven was dit echter de eerste keer, evenals het beklimmen van bergen. "